Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

Dagar som gått och bilder därigenom


I januari var allt kallt och mörkt. En dag fotade jag Greta med långa ögonfransar och lekte med skuggor och ljus i porträttbild. Det var väldigt kul.
 
 
Februaris kallaste dag gick jag ut på promenad med J2 och våra fötter förvandlades till isbitar. Allt var vädligt vackert och ljuset gnistrade i iskristallerna men det var väldigt svårt att uppskatta för det enda vi ville var att bli uppvärmda.
 
 
En dag i mars tonade jag (eller J2) mitt hår på impuls och det blev annorlunda och fint. När jag vaknade på morgonen var lakanet blått och vi åt frukost i J2's säng som vi dragit ihop med hennes soffa så det var som en båt och vi seglade runt högt uppe i himlen för när man låg ner och kollade mot fönstret såg man bara blått.
 
 
I april begav jag mig in till Kungsträdgården med några vänner och vi fotade. Tyvärr kryllade det av alldeles för många människor och himlen var täckt av moln. Istället gick vi till söder och köpte glass och J2 köpte två LP's på Bengans.
 
 
I maj var jag skoltrött men fylld i extas för sommaren. Man kunde äntligen gå i klänning utan strumpbyxor och när jag inte läste Just kids i ett träd fotade jag dessa två fantastiska vänner och arbetade med redigeringen.
 
 
 
I juni var hagarna gröna och luften ljummen. Jag fotade mycket och var väldigt lycklig.
 
 
I juli mötte jag upp Fannie en sommarkväll och vi cyklade till detta vackra fält. Allt var mest på impuls och  bilderna blev bra. Dagen efter åkte jag iväg med min familj för att bila ner till Spanien.
 
 
I agusti var det äntligen dags för Way out west. Det var första gången jag besökte gbg och jag förundrades över att alla pratade så roligt. Jag måste erkänna att dessa var sommarens bästa dagar.
 
 
Skolan startade tillsut och jag spenderade en del av en varm septemberdag på ett tak med en vän i Vasastan. Sen gick vi södersafari och jag fotade.
 
 
I oktober skiftade löven sådär vackert och jag fotade dessa fina människor. Önskar att jag hade fångat den ännu mer, men när allt började brinna åkte jag iväg till Spanien i tio dagar.
 
 
Och så november. November är grått och svårt att andas i men det har ändå funnits stunder då allt kännts bra. Som i söndas till exempel.
 

Comments

By Linnéa

jag gillar dina inlägg och din blogg så himla mycket!

Svar: tack! :-)))))
Julia Caesar

Published 2012-11-13 21:36:23

By emilia

asså fyfan vad fint. du tar verkligen magiska bilder, och du är skitball och otroligt vacker, och du verkar vara en sån där himlans fin människa. beundrar dig, och vill kunna fota lika bra som du. & FY VAD JAG GILLAR DETTA INLÄGGET.

Svar: tack tack tack tack :)))))
Julia Caesar

Published 2012-11-14 19:23:17

New Comment


Won't be publishedMin profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons