Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

Det snöar

Idag har Smilla varit här. Vi har lagat tacos och dukat fint och tänt ljus.Vi har suttit länge och pratat om rymden och vad en själ är och om att skriva och vilja bli journalist och gymnasium och vad som kommer efter det.
 
 
Jag har satt upp min adventsljusstake och nu lyser den sådär varmt och mysigt.
 
 
Idag har jag haft a secret party under mina skor, det är bara ni som får veta. 
 
 
Jag har börjat läsa Twilight på engelska och det är jättehärligt och väldigt mysigt och Sverige är ju precis sådär lagom regnigt och deprimerande som jag föreställer mig Forks så det känns som att lever mitt i historiet.
 
 
Såhär har jag sett ut idag. Fast innan jag kom hem och satte upp håret i en knut var det utsläppt och så hade jag ett spetsband knutet kring huvudet lagom sött.
 
 
En regnig fredag i september mötte jag upp Ebba på söder och hon tog mig till zinken och så gick vi runt där bland second hand butiker och jag hittade den mest underbara kartboken med vackra gamla kartbilder över stjärnhimlen och kontinenter världshav bort.
 
 
 

Comments

By millie mandarin

i feel so honored att du kommenterade på min blogg, haha!
tack!

Svar: ingen fara haha :)
Julia Caesar

Published 2012-11-28 21:07:00

By Clara

Åh, dina inlägg har alltid så fina bilder och är alltid så vackert skrivna! Har länge letat efter en sådan, så vad hette boken med alla stjärnbilder?

Svar: tack så mycket! :) boken är från 60-talet och heter det bästast stora världsatlas
Julia Caesar

Published 2012-11-28 21:41:17

By Isabelle

vilka otroligt fina bilder du tar, de är magiska! och jag älskar dina strumport, var kan du tänkas ha införskaffat dem någonstans? åh, att bli journalist! tycker att det är ett himla spännande yrke. ska du börja gymnasiet nästa höst? hoppas du har en fin torsdag.

Svar: tack så jättemycket! :) journalist, det tycker jag också! allt som har med att få skriva finner jag intressant haha. strumporna är inköpta på hm alldeles nyligen. visst ska jag börja gymnasiet nästa höst, beslutsångest here i come. du med!
Julia Caesar

Published 2012-11-29 14:45:12

By Elsa

usch vad mysigt liv du verkar ha då. kan inte jag få komma och bo hos dig ett tag nu när allt bara känns fel? jag kan sova på några kuddar på golvet och tar inte så mycket plats. och jag kan laga jättegod tacos och jättegott te och sortera strumpor jättefint och ratta in de bästa kanalerna runt om i hela världen på radion.

Svar: du är varmt välkommen, jag går och sätter på vattenkokaren.
Julia Caesar

Published 2012-11-29 19:50:20

By Clara

Åh, vartifrån är den fina svarta kjolen? <3

Svar: hm :)
Julia Caesar

Published 2012-11-29 22:05:37

New Comment


Won't be publishedMin profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons