Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

Oktober är så fruktansvärt vacker

Min höst blev nog som jag tänkt mig den (hittills); Söderpromenader, varmt te, något nybakat, vackra fotografier, regn mot varm hud och leriga stigar, bon iver, piano, dr martens, bussresor i mörkret, ensamt strosande i bokhandlar och bibliotek, sena kvällspromenader och mimande till markus krunegård, handskrivna brev, letande i secondhandbutiker, kramar, farväl, skrivande i en vacker anteckningsbok. Nu är det ända som krävs ett nytt möte, en ny människa.
 
 
 

Comments

By Anonym

Önskar jag kunde vara den nya människan

Published 2012-10-30 09:33:06

By Frida Nyqvist

Ps kommentaren var från mig ☺

Svar: men kområåååååå
Julia Caesar

Published 2012-10-30 09:34:20

By Jarina

Underbar bild!

Svar: tack tack! helt nyfotad faktiskt :) hur är det i finland med snö? antar att du bor lite högre upp än stockholm? :)
Julia Caesar

Published 2012-10-30 15:53:34

By Jarina

Svar: Jag bor på ungefär samma höjd som Stockholm faktiskt eftersom jag bor i Finlands sydligaste stad, men snön har faktiskt försvunnit härifrån nu. Fortfarande små små snöhögar kvar här och där, men inget att tala om. Kul att det kom ca 20cm snö för några dagar sedan... Haha.

Svar: vet faktiskt inte om jag vill ha snö eller inte. Det är ju så otroligt vackert kring jul men när det ligger kvar ända till april... nej tack
Julia Caesar

Published 2012-10-31 13:57:34

New Comment


Won't be publishedMin profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons