Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

En första gymnasiedag

(Bild stulen från Annies instagram)
 

Jag överlevde alltså min första dag i gymnasiet. Kul och lite läskigt eftersom jag knappt kände en kotte, men det har ju sin charm det med. I morgon fortsätter hela cirkusen och resterande tre år av mitt liv. En surrealistisk tanke. Efter skolan tog jag tunnelbanan till Slussen och mötte upp Viktor och Annie utanför södra latin. Dem har ju hamnat i samma hum-klass vilket är lite kul. Där pratade jag med rektorn men som det ser ut just nu har jag en pytte pytte chans att komma in på sam linjen, men jag ligger femma som reserv :( Så håller tummarna på att ytterligare fem/sex vad det nu blir personer hoppar av alternativt plötsligt försvinner. Efter det satte vi oss i gräset vid Mariatorget och pratade. Annars känns det faktiskt bra att skolan är igång, kul att bli sysselsatt och kul att få lära känna nya människor. Nu längtar jag efter höst och allt var det innebär med stickade tröjor, kanelte och tjocka böcker.

Comments

By Ida Gustafsson Photography

sv: min vän hittade tyvärr de underbara skorna på en loppis!!

Svar: attans! aja, grattis till ett par fantastisa och unika skor ;)
Julia Caesar

Published 2013-08-19 21:51:56

By Alva

Men åh vad jobbigt :( hoppas du trivs i din nuvarande skola ändå!

Jag tror förresten att jag såg Annie och kände igen henne från bilder på din blogg, det var lite roligt. Ska nog säga nåt nästa gång jag ser henne. ^^

Svar: vrg jarlaplan blir bättre och bättre för vare dag men ovanligt många bratz på samlinjen vilket är lite sådär :/ så du får jättegärna mörda/kicka ut sex pers i din parallelklass eller så så jag kommer in :)
haha ja, säg hej för då kommer hon komma och malla sig för mig om att hon är känd!
Julia Caesar

Published 2013-08-21 22:10:40

New Comment


Won't be publishedMin profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons