Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

fredagspromenad

 
Hejsan svejsan! Idag har jag och Kristina promenerat runt i stan och bla övningsgått från tunnelbanan till vår skola (Viktor Rydberg Jarlaplan). Det var på tiden att lära sig så man hittar rätt den 19:e augusti när vi börjar. Det känns läskigt och spännande och kul att börja gymnasiet!
 
 
När vi knatat runt lite kring Jarlaplan beslöt vi oss för att ta en kopp te. Det fick bli uppe vid stockholms observatorium. Där hade dem en jättefin spegel inne på toaletten så jag var tvungen att fota.
 
 
En väldigt bra sak med observatorielunden är att man har finfin utsikt över Stockholm och framförallt då Vasastan. Så man kan peka och "där ligger vår skola" och "där ligger Stadion". (förlåt för extremt dålig fotokvalite, min mobil vill verkligen inte sammarbeta).
 
 
Sen promenerade vi vidare mot Urban Outfitters och genade genom Humlegården. Det var väldigt fint så vi var tvugna att fota. Det låg brinnande löv på marken i allén, sådär så det verkligen känns som höst fast dem egentligen ligger där för att det varit för torrt pga all värme. Men det går verkligen inte att undvika höstkänslorna när det är mulet och lite regnigt och skolan snart börjar och träden färgats gula.
 
Förresten, jag är lite nyfiken på er som bor kring stockholm och ska börja/har börjat gymnasiet. Vad går ni för skola och linje? Som jag nämnt tidigare ska jag börja sam sam på vrg jarlaplan. Det vore väldigt kul att veta vad ni andra går :-)

Comments

By ☆ K A R O L I N A

åh så vackert. ni är så fina ugh.
jag går på sam-medier, info, kommunkation på mediagymnasiet!!

Svar: tack så mycket! :)
Julia Caesar

Published 2013-08-09 20:45:26

By Frida

Hej jag skrev lite reklam om dig i min lilla blogg och delade med mig några av dina bilder :) men säg till om jag ska ta bort dem, det är ju dina bilder http://smile.forme.se/2013/augusti/were-not-easily-spotted-like-precious-stones.html

Svar: tack så mycket! vad trevligt :)
Julia Caesar

Published 2013-08-10 00:53:08

By Mirjam

jag förstår inte hur till och med dina telefonbilder kan vara underbart fina?

Svar: haha åh tack så mycket! :)
Julia Caesar

Published 2013-08-12 21:00:49

By Clara

Jag ska också börja på VRG Jarlaplan! Hittade bloggen därför lol! Vilken linje?

Svar: haha hej vad kul! jag ska gå sam sam, du?
Julia Caesar

Published 2013-08-16 19:37:40

New Comment


Won't be publishedMin profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons