Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

Helgfrukost och dyra kimonos

 
I morse var jag ute och plockade blåbär i den lilla skogen bakom mitt hus.
 
 
Det är nämligen så att jag och Kristina hade en såndär äkta helgfrukost med färsk frukt och bär och våfflor och crossianter. Bland annat så pratade vi lite om skolan eftersom vi börjat i samma, mycket mysigt.
 
 
Alldeles underbart gott var det!
 
 
Igårkväll tog jag bussen till Viktor och läste ett brev från Mirjam på vägen. Blir så otroligt glad över sånna fina överaskningar!
 
 
Hemma hos Viktor bjöds jag på hans välkända kladdkaka (den är fantastisk) och vi testade även lite foto/filmideer.
 
 
Nu har jag förresten läst ut den underbara Fågeln som vrider upp världen. I 740 sidor har vi hängt ihop så nu känns det lite tomt. Är väldigt inne på murakami just nu så fortsätter med Efter mörkrets inbrott, men kan endast läsa den när det väl är natt för att komma i rätt stämning. Under dagen läser jag Hål i huvudet som är väldigt bra! Jag äter så många sidor om dagen när jag har en buss och några tunnelbanestationer till skolan, vilket är underbart. Älskar den egentiden.
 
 
Efter Kristinas och min långfrukost tog jag mig in till stan för att lägga löjligt mycket pengar på denna kimono/kofta (?) på Urban Outfitters, men tänkte att nu får det fasen vara dags att köpa nått där. Och jag har ju faktiskt klarat av en hel vecka i skolan utan att dö.

Comments

By johanna

åh himla snygg kimono ! :D
jag och några personer från instagram har bestämt att träffas 21 september i stockholm, och det skulle vara jättekul om du ville vara med ? :) (och även ni andra som läser detta !)

Svar: tack så mycket!Det låter trevligt, dock vore det ju kul om jag visste vilka som kom så att man kanske kände någon haha? Har väl egentligen inte alls bra koll på instagram idag. Finns det någon mer info på blogg eller liknande?
Julia Caesar

Published 2013-08-24 20:04:05

By Daniella Chanelle

Gud vad mysigt!

Svar: oja :)))
Julia Caesar

Published 2013-08-24 22:02:29

By palandetistan.blogg.se

Men vad gott det ser ut!! Himla mysiga bilder :)

Svar: tack så mycket! :)
Julia Caesar

Published 2013-08-26 13:08:10

By johanna

ja du, jag vet knappt själv vilka det är haha. vi har gjort en facebookgrupp där vi snackat lite, ska även göra någon bild och lägga ut snart för att få fler att vara med :) några som är med i gruppen är bl.a. @antonsfoto, @kaffelander, @emmaroxstrom.. det var väl de som jag tror man känner lättast igen. säg bara till om du vill, så kan vi höras på kik (@jjohannahaglund) eller mejl ? :)

Svar: kan inte du bjuda in mig till fb eventet så länge? :) heter är julia caesar men det har du antagligen redan listat ut :)
Julia Caesar

Published 2013-08-27 23:22:50

By Ann

Alltså jag är så fruktansvärt avundsjuk på att du hittat blåbär!!
Din blogg är så himla fin för övrigt.

Svar: haha men hela skogen exploderar ju av dem! :) tack så mycket <3
Julia Caesar

Published 2013-08-28 18:04:04

New Comment


Won't be publishedMin profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons