Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

Sommarlovspulsen

Har kommit in i sommarlovspulsen. De vill säga att jag vaknar ett på dagen, äter frukost på balkongen där jag bosätter mig med en bok fram till middagstid då jag snörper ihop något snabbt och sunkigt att äta. Sen blir jag rastlös och beger mig ut på promenad i kanske två timmar för att besöka alla mina favoritställen i skogen, sen kryper jag upp i min säng med kuddar och filtar och surfar runt på det oändliga internet (alla fina bloggar, tumblr, ny musik på spotify, facebook-stalkning, 9gag mmmm) eller ser film. Och sen kommer vi till det kritiska stadiet då jag ska gå och lägga mig vilket brukar vara mellan tolv och ett. Det funkar väl egentligen bra, men sen ska jag bara "kolla twitter och instagram". Ja det går ju som det går.
Denna dygnsrytm torkar totalt ut min hjärna. Trots det är jag smått oförmögen att ändra den. Har infunnit mig i något slags förkylningskoma sedan Hultsfred vilket är väldigt frustrerande för att jag då inte kan träna. Och utan daglig motion försvinner all sorts disciplin.
Så dagarna krokar ihop sig med varandra, tiden rinner genom mina fingrar. Det var det här jag ville, att vara totalt understimulerad, när jag satt begraven i skolarbete i våras. Men nu kväver det mig.
Snart tänkte jag ta och ha en picknick med er, och då får väl min kamera följa med? Idag fotade jag med Fanny och jag insåg än en gång att jag älskar att fota så otroligt mycket. Min brevvän Hanna (som jag aldrig träffat, så det ska bli kul och spännande att äntligen få göra det nu) tar ett tåg upp från Skåne samma dag som jag åker hem från Frida den 14 juli och vi tänkte att det skulle vara mysigt om vi kunde ta det någon dag efter det. Skulle det funka? Vill ni fortfarande? Vi skulle kunna ha knytis så att vissa tar med sig jordgubbar, andra någon sallad, någon bröd. Och så sitter vi på en stor filt i solen och lyssnar på mysig musik och pratar och fotar och har sommarlov. Det vill jag. Det vill jag väldigt gärna. Ni som vill och kan kan väl kika mig, maila eller kommentera här. Min kik är juliacaesar och min mail är juliavastadcaesar@yahoo.com.
 

Comments

By Emelie

Det skulle vara jätte kul att få träffa dig och några av de som läser din blogg! Tycker absolut att du ska ha en picknick! Kram

Published 2013-07-03 21:49:50

By Mirjam

ajajaj, det svider att bo såhär långt bort nu. MEN jag hoppas att ni får en himla mysig träff i alla fall!

Published 2013-07-03 21:57:41

By hanna

wiihiii, jag kommer! det kan du vara så säker på!

Published 2013-07-05 22:03:25

By emma

hej, jag har skickat ett litet mejl till dig om picknick, fast jag råkade skriva juni men egentligen menade jag juli.

Svar: hej! jag har fått ditt mail, och nu ska jag svara på det. kram!
Julia Caesar

Published 2013-07-10 20:59:28

New Comment


Won't be publishedMin profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons