Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

Vellinge

 
Hej säger jag från Fridas sovrum och därmed södra Sverige. Vi har åkt tåg varenda dag och jag har sett åkrar och åkrar och lite djur och ett hav. Det doftar annorlunda här och luften smakar annorlunda mot den hemma. 
 
 
Är otroligt fascinerad över att man kan se Öresundsbron här och solen lägger lägger sig väldigt fint över vattnet. 
 
 
Och Frida tog med mig till ett mysigt kafe vid namn kafe sockerbit. Så har ni nära till Malmö eller vägarna förbi så borde ni ta er tid till ett besök. 
 
 
Glad för att besöka staden Malmö för första gången. 
 
 
Men det var ju inte allt. Har sett så mycket mer fint dessutom har jag många fina bilder på min engångskamera som ska framkallas snart. Men först bär det av mot andra breddgrader. Går från att vara där dem pratar Sveriges fulaste dialekt till där dem pratar Sveriges roligaste dialekt. Klura på den ni. 
 
(Kommer troligtvis att vara utan internet på tre dagar så vi hörs den 18e!)

Comments

By frida

åh så fint!

Svar: tack :)
Julia Caesar

Published 2013-07-14 15:07:31

By ida

alltså oj vi satt på samma tåg hem till stockholm! såg dig bara gå förbi men vågade inte säga hej för jag är för feg. men du var fin, puss.

Svar: ibland är livet lite roligt med sina sammanträffanden. vad synd att du inte kom fram, det hade varit jättekul att träffa dig! men jag förstår dig, det är inte världens självklaraste sak att gå fram till en nästan främmande person. det vore kul om du ville komma på picknicken som jag tänker ha men inte riktigt vet när pga alla är på semester. kram!
Julia Caesar

Published 2013-07-14 22:47:39

By Mirjam

fint fint fint och så några gånger till

Svar: tack tack tack tack kära mirjam! <3
Julia Caesar

Published 2013-07-19 17:04:36

New Comment


Won't be publishedMin profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons