Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

Gamla kläder

 
Köpte denna alldeles underbara skjorta (straight from the 70's precis som det ska vara när man vintageshoppar) för en tjuga. Den låg och ropade på mig i en såndär koffert där övergivna plagg bor. Nu älskar vi varandra <3
 
 
Korkad som jag är tog jag aldrig någon bild på den innan den lämnades in hos mormor för hjälp med att sy om, men här kan man skymta plagg nmr 2 som jag köpte hängades på min garderob (den rosarandiga klänningen till vänster om mig alltså). Det är den absolut sötaste klänningen jag sett i hela mitt liv med underbar vippkjol och eftersom den också är vintage och inte nyproducerad är den så mycket 60-tal att mitt hjärta slår lite fortfare av att få äga den. Tyvärr är det en barnklänning = stramar lite väl över mina boobs och midja därför måste den sys om. Visst går den att knäppa men det skulle leda till långsam och ack så vacker kvävning.
 
 
När jag promenerade bort till mormor för att lämna in min nya och kära ägodel passade jag även på att plocka med mig lite vintagekjolar hem. Bland annat denna som hon sydde i slöjden när hon var liten. Är i full gång med att samla på mig det bästa från 50, 60 och 70-talet. How lovely.
 

Comments

By Elsa

hur fint som helst. är det bara en synvilla eller har du klippt av dig håret?? kram

Svar: Tack så mycket! Det är inte en synvilla, fast jag har inte klippt av mig håret (trots att jag går och fantiserar om det så mycket att jag tycker om att vika upp det ibland)
Julia Caesar

Published 2013-06-28 00:40:02

By Mirjam

jaa den rosa klänningen verkar ju vara rena drömmen!! grattis till fyndet och lova att använda den väl

Svar: tack tack tack! det lovar jag :)
Julia Caesar

Published 2013-06-30 15:15:13

New Comment


Won't be publishedMin profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons