Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

I want you forever

Nu hör jag outrot till min tid i högstadiet spelas samtidigt som jag snart kan börja räkna ner till festival på bara fingrarna, planerar resa till kompis långt bort och pratar semester med föräldrar. Det är helt sjukt, absurt och surrealistiskt. Igårkväll somnade jag innan tolv (vilket händer ca varannan månad) och den sista nyktra tanke jag minns är att jag sa till mig själv att "i morgon behöver du inte ens vakna för du har inget plugg, inget plugg alls". En sån otroligt fantastisk tanke. Det resulterade i att jag vaknade 14 timmar senare, minnst lika trött som innan. Dem senaste månaderna har varit rätt så slitande och jag har långsamt få gett upp socialt umgänge på fritiden, hälsosamma rutiner och ordentligt med sömn. I morgon sätts mina betyg för gott sen finns det absolut inget mer att göra. Samtidigt som jag älskar det är det också ganska jobbigt, hoppas jag nu räcker för att komma in på gymnasiet.
 
(Idag regnar det så fint och för er som också har regn tycker jag att ni ska lyssna på finaste Brooke Waggoner och läsa en bra bok alternativt ta en liten utrlykt till biblioteket)
 

Comments

By alma

åh så fint

Svar: tackar ::)
Julia Caesar

Published 2013-06-01 18:10:17

By frida

magisk bild!

Svar: tack! :)
Julia Caesar

Published 2013-06-01 21:02:25

By Anonym

I wrote to you on tumbrl, can you check it out? :)

Published 2013-06-01 21:25:57

By Alva

Visst hade du sökt södra? Tror du att du kommer in? Jag har också sökt södra-sam och tror jag har 275-285 poäng så jag borde komma in. Vore kul om du också gjorde det! :)

Svar: visst har jag sökt södra som första och önskar verkligen verkligen verkligen att jag kommer in. Vågar knappt gissa pga nytt betygssystem och allt, vilket är lite jobbigt. Är kräknervös för vill så gärna komma in. Har ingen aning vart jag ligger i slutpoäng med ungefär där du är. Lycka till! :)
Julia Caesar

Published 2013-06-01 21:41:43

By Mirjam

att dina bilder alltid ska va så fantastiska

Svar: hihi tack
Julia Caesar

Published 2013-06-02 20:25:05

New Comment


Won't be publishedMin profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons