Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

Och skrämmande bra

 
Såhär ser min avslutningsklänning ut och såhär ser det ut när jag trillar i den på mitt golv. Lagom bra sätt att inleda min första webcamsgif. Jag hittade den gömd i min mammas garderob och den är straight from the 50's. How lovely.
 
Tack så mycket för alla fina kommentarer som trillat in på både mitt lite nakna inlägg om att träffa människor genom sin blogg/instagram och om tv-serier. Så mysigt att läsa svaren och har skrivit upp tv-serierna nu så att jag ska komma ihåg vilka det nu var jag skulle se.
För ett tag sen hade jag min frågestund och dem frågorna jag inte besvarat har jag inte glömt bort! En var att jag skulle göra en liten film om mitt rum men då tänkte jag att det måste vara städat först... haha.
Vi är alltså inne på hälften av maj vilket betyder att sommarlovet står och sträcker ut armarna mot oss i detta nu. Men först springa lite till. Herregud mina slutbetyg sätts om 16 dagar och jag har ingen aning om vilken skola jag ska börja på i höst. Min framtid är än så länge ett blurr, det kan ju bli vad som helst. Känns skrämmande bra och skrämmande nervöst.

Comments

By Mirjam

Åh, drömklänningen alltså!

Published 2013-05-18 10:30:21

New Comment


Won't be publishedMin profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons