Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

solfläckar

(bild av Viktor)
 

Livet går i cykler, ibland är jag mer törstig på annat. Jag är lämnad och pianotangenterna glänser om natten. Musiken som rinner ur mig blir mer intensiv. Luften är kall, rå och färsk som på hösten, och tonerna växer till långa rankor. Längst ut blommar näckrosor. Ljuset är varmt från gatlyktor. I mitt kreativa sinne lever jag helt på gatorna. Där vattnar jag rötterna på allt som växer ur mig. Där är jag på väg någonstans.

 

Jag kan vänta på bussen med solen i ögonen och lyssna på Shout out louds (dem gick förresten i skolan jag går på!). Då är jag varm. Det växer saker i bröstet men dem blir aldrig stora. Livet är bitterljuvt. Det är bra att det växer, jag måste hela tiden få skapa, men det gör ont. Det gör ont och det lämnar mig ibland ekande tom.

Och sen ligger jag i gräset, vinden är ljummen har liksom inte vuxit sig till en riktig höstvind än. Och jag lyssnar på en bra låt men det läcker in brummer från flygplanen ovanför mig för min ena hörlur åker alltid ur. Löven omfamnar mig. Ljuset målar mig med runda skuggor. Allt är i guld.

Solfläckar.

 

Comments

By My

Du skriver texter som inte går att berömma med ord. Jag älskar dina texter och bilder! Du har verkligen talang! ♥ Själv så älskar jag också att skriva och fota och det skulle betyda mer än du tror att få höra din åsikt om mina texter. Kärlek till dig och din blogg!

Published 2013-09-21 10:50:49

By Daria

Alltså åh jag bara älskar din blogg och hur du skriver och önskar typ att jag var din kompis för du verkar så himla himla nice och cool och spännande och fin och bra.

Published 2013-09-23 19:45:17

New Comment


Won't be publishedMin profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons