Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

HEJ HEJ HEJ!

 
HEJ ÄLSKADE BLOGGLÄSARE! Jag ber hemskt mycket om ursäkt till er och till mig själv för min frånvaro. Jag tror det var någonstans mellan nått omöjligt tyskaprov och nått med matte (alltid matte som krånglar till det) som hela jag säckade ihop och inte orkade med något. Ni vet säkerligen precis vad jag menar. När man ska ha prov på andragradsekvationer och dagen innan vet man inte ens vad det är.
 
Jag har saknat er hemskt mycket! För den delen har det också hänt hemskt mycket sen jag pausade. 
 
Goda nyheter: 
Jag har köpt en ny kamera - Canon EOS 60D - vilket innebär att jag kan filma klart videon till Midninght City plus förverkliga andra projekt jag gått och målat upp i huvudet.
 
Jag har träffat en som är mycket duktig på att koda och denna snälla människa hjälper mig just nu att koda upp en helt ny blogg! Planerar att börja blogga på den så fort den blir klar men det mesta av grovjobbet är klart så inte särskilt lång tid kvar. Största hindret just nu - vad ska den heta? Det är ju ändå en ny blogg som dessutom kommer att vara på engelska så funderar på om jag ska överge min ohrunaway-domän. Ny blogg ny start osv men är lite osäker, hur hittar man på en ny? All hjälp i form av förslag och vad vet jag uppskattas x10000 <333 
 
PUSS OCH KRAM <3 
 
 
Min profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons