Oh Runaway Searching for what's inspiring in life

Sommarfilm

 

Summer 2014 from Julia Caesar on Vimeo.

Hej hörrni! Om ni kanske minns har jag tidigare nämnt att jag hållit på att göra en video om min sommar. Efter många nätters klippande i iMovie är den äntligen klar. Är så himla stolt och glad för det är första gången jag fått ihop en hel video som jag dessutom lagt ner mycket tid på och inte bara slängt ihop för att jag var sugen för stunden. Idén kom till mig någon gång i vintras när jag drömde mig bort till sommarlov samtidigt som jag lyssnade på min sommarspellista på spotify. Just denna låt som är med i filmen - Summer Heart's "I Wanna Go" - gav mig idén till att göra en rätt så personlig film om min sommar. Jag har alltid tyckt att låten är så skön (förlåt, fult uttryck) och att den skulle passa till just något sånt här. Det mesta är filmat under mina resor på Bornholm, Gotland och i Norge men eftersom den ska representera min sommar har jag försökt filma lite hemma också. Kom gärna med feedback om ni kommer på något! Hoppas ni gillar den :) 

ps. den är uppladdad i HD så tryck på HD knappen nere i menyn om upplösningen ser lite väl tråkig ut :P  

Promenader om hösten

 
Promenader om hösten, finns det någon bättre tid att promenera? Det är varken dödligt varmt eller dödligt kallt, och naturen spirar av liv på ett helt annat sätt än om våren. Det liksom lyser. Dessutom är den som vackrast under en väldigt kort period vilket gör att varje dag går ut på att ta in så mycket av det vackra som möjligt. Allt vackert i livet är förgängligt, och kanske är det det som gör det så signifikant. 
 
 
Idag var jag och Sofia ute och tog en promenad vi pratat länge om. 
 
 
Vi passade på att samla ekollon som vi ska lägga i blöt. Förhoppningsvis kommer de att gro till våren! Någon som gjort detta tidigare? Har ni några tips om hur man ska gå tillväga?
 
 
Sofia har otroligt fins hår och jag testade att sätta några löv i det. lol
 
Min profilbild

Julia

Stockholm

To startpage

Subscribe

Seasons